Om oss

Team Wildknight

Välkommen till Wildknight Möbler, en företagskultur byggd på passionen för stilsäker design, hantverk och hållbarhet. Vi är inte bara din pålitliga källa till snygga och funktionella möbler, vi är också din partner i att göra ditt livsstilsuttryck ännu mer personligt med kvalitativa inredningsdetaljer.

Vårt uppdrag

Wildknight Möblers uppdrag är att förvandla dina rum till en förlängning av din personlighet och livsstil. Alla våra produkter är designade med hänsyn till både estetik och funktion, vilket innebär att du garanterat hittar något som tillgodoser dina specifika behov i vår omfattande kollektion.

Vår historia

Wildknight Möblers historia inleddes 1980, då vi öppnade vår allra första butik i Göteborg. Sedan dess har vi kontinuerligt strävat efter att skapa och erbjuda unika och innovativa möbler, alltid med samma fokus: att ge våra kunder bästa möjliga service och produkter av hög kvalitet.

Expansion genom åren

Under de senaste fyra decennierna har vi växt och utvecklats till att bli en av Sveriges mest framstående aktörer inom möbelbranschen. Vår tillväxt har alltid prioriterat kvalitet över kvantitet, vilket betyder att du kan räkna med samma höga standard på våra produkter oavsett omfattningen av vårt sortiment.

Vårt erbjudande

Det som särskiljer oss från mängden är vårt engagemang i att endast erbjuda möbler av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vi tror inte bara på att sälja produkter, utan satsar på att skapa en helhetsupplevelse för varje kund. Från det första valet av möbel till leverans och efterföljande service, vi står till ditt förfogande med passionerat och kvalificerat stöd.

Vårt team

Vi är stolta över att ha ett engagerat team av experter vars yrkeskunskaper och passion för möbeldesign är avgörande för vår framgång. Våra säljare, designers och kundservicepersonal är alla här för att hjälpa dig hitta, skapa och älska ditt dröminredda hem.

Vårt engagemang för hållbarhet

Vi strävar efter att göra vår affärsverksamhet och processer så hållbara som möjligt. Vi väljer material och tillverkningsmetoder med omsorg och ansvar för miljöns bästa, och är bestämda att bidra till en grönare framtid genom att erbjuda hållbara produkter och miljövänliga alternativ.

Oavsett om du letar efter en ny soffa, en säng eller en bokhylla, än en så länge bara i tankarna, räkna med Wildknight Möbler. Vi ser fram emot att inspirationssstyra dig i skapandet av ditt unika drömhem.

Tack för att du väljer oss!

Teamet på Wildknight Möbler.

Mvh

WildKnightsgänget